Over ons

Shockwave Centrum locatie BeilenShockwave Centrum locatie Beilen behandelkamerHet Shockwave Centrum is ontstaan uit het Fysio Centrum. Sinds 2007 zijn wij al bezig met het ontwikkelen van onze kennis en kunde op het gebied van echografie en shockwave. We doen dit om zo goed mogelijke diagnoses te kunnen stellen en daarna ook problemen met pezen goed te kunnen behandelen. Dit is met traditionele fysiotherapie vaak moeilijk. 

Wij hebben ons sinds 2007 ontwikkeld tot specialisten in ons vakgebied. Door continue te investeren in opleidingen hebben we nu twee master echografisten in huis. Wij hebben inmiddels al duizenden patiënten met Shockwave-therapie behandeld. Daardoor neemt onze kennis en kunde en daarmee het behandel resultaat nog steeds toe.

Net zo belangrijk als de kennis van de behandelaar is de hoogwaardige apparatuur. Wij onderscheiden ons van veel andere aanbieders door de best mogelijke apparatuur op het gebied van MSU (musculo skeletale ultrasound) en Shockwave. Wij bieden zowel Radiale Shockwave-therapie als Gefocusseerde Shockwave-therapie. Uit recent wetenschappelijk onderzoek is gebleken wat wij al jaren ervaren, namelijk dat in vele gevallen een combinatie van beide shockwave toepassingen het beste resultaat geeft.

Om deze constante verbetering voor u als patiënt nog verder te verdiepen is het Shockwave Centrum opgericht. Vanuit dit bedrijf is het mogelijk om u als patiënt nog betere kwaliteit te bieden. U vindt het nieuwe Shockwave Centrum op de vertrouwde locaties van het Fysio Centrum in Beilen en Klijndijk.